Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός. Ελευθέριος Βενιζέλος, 1864-1936, Έλληνας ηγέτης

Οι Τάιγκερ Γουντς και Φιλ Μίκελσον κόντρα στους αστέρες του NFL

Μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική αναμέτρηση βρίσκεται στα… σκαριά, τη στιγμή που στον αθλητικό κόσμο έχει πατηθεί… pause σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ελέω κορονοϊού. 

Δύο από τους διασημότερους αθλητές του γκολφ, ο Τάιγκερ Γουντς και ο Φιλ Μίκελσον, θα υπερασπιστούν τα ονόματά τους στο άθλημα, απέναντι στους «ισχυρούς» του ΝFL, Τομ Μπρέιντι και Πέιτον Μάνινκ, όπως αποκάλυψε το CNΒC.  

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα σε άγνωστη μέχρι στιγμής τοποθεσία, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ θα διοργανωθεί από την PGA Tour και την WarnerMedia της AT & T.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ενώ ο αγώνας να προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση. 

Η αναμέτρηση θα περιλαμβάνει ένα μικρό συνεργείο παραγωγής για να το μαγνητοσκοπήσει και κάθε άτομο θα υπακούει στις συστάσεις υγείας, κρατώντας την απόσταση των έξι μέτρων.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
ΠΟΥ-Covid-19: “Ραγδαία κλιμάκωση”, υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των νεκρών σε μία εβδομάδα

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) διατύπωσε τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με τη «ραγδαία κλιμάκωση και παγκόσμια εξάπλωση»...

Close