Οι διαφημιστές που αγνοούν τις έρευνες αγοράς είναι εξίσου επικίνδυνοι με τους στρατηγούς που αγνοούν την αποκρυπτογράφηση των διαβιβάσεων του εχθρού. David Ogilvy, 1911-1999, Βρετανός διαφημιστής

Οι ρευματικές παθήσεις μία από τις κυριότερες αιτίες πρόωσης συνταξιοδότησης

9 Οκτωβρίου, 2019

Οι ρευματικές παθήσεις ως χρόνια νοσήματα που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα του ανθρώπου, αποτελούν μια από τις κυριότερες αιτίες πρόωρης συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας, ενώ σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη προσφάτως στην Ιρλανδία, το 25% των ατόμων που διαγιγνώσκονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, εγκαταλείπει την εργασία του λόγω προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το νόσημα τα πρώτα 5 χρόνια μετά την διάγνωση.

Τα παραπάνω επισημαίνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα ΑΚΕΣΩ – ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας ΡευΜΑζήν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας ο Σύλλογος διοργανώνει στις 10 Οκτωβρίου, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση “Ρευματικά Νοσήματα – Τι θέλει να γνωρίζει ο ιατρός- Τι θέλει να γνωρίζει ο ασθενής”. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ( ώρα18:00) θα μιλήσουν γιατροί-ρευματολόγοι για τη φύση των ρευματικών νοσημάτων και στη συνέχεια θα υπάρξει βιωματική αφήγηση από ασθενείς με ρευματικά νοσήματα.

Read previous post:
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου μαστού σε προνομιακή τιμή από το Ιατρικό Διαβαλκανικό

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή, προσφέρει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως...

Close