Ο Μπιλ Κλίντον είναι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι Διεθνείς Σχέσεις σημαίνει να βγαίνεις με ένα κορίτσι από άλλη πόλη - Tom Clancy

Οι R.E.M. προσφέρουν έσοδα τραγουδιού για την ανακούφιση των πληγέντων στις Μπαχάμες

17 Σεπτέμβριος, 2019

Οι R.E.M. προσφέρουν στους θαυμαστές τους ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Fascinating», τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων στις Μπαχάμες από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν.

“ Τα έσοδα από το κομμάτι, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Bandcamp, θα διατεθούν στη Merry Corps και στις προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης στις Μπαχάμες μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Ντόριαν. Ακούστε το «Fascinating» και βρείτε ένα μήνυμα από τον Μάικλ Στάιπ παρακάτω” έγραψε το συγκρότημα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, οι R.E.M. σχεδίαζαν να συμπεριλάβουν το «Fascinating» στο άλμπουμ Reveal του 2001, αλλά το απέκλεισαν την τελευταία στιγμή. Στη συνέχεια το συγκρότημα ηχογράφησε ξανά το τραγούδι στο Νασάου, στα στούντιο στις Μπαχάμες, Compass Point Studios το 2004 με σκοπό να το εντάξει στο άλμπουμ “ Around the Sun”. Και πάλι, οι R.E.M. επέλεξαν να μην συμπεριλάβουν το τραγούδι, αυτή τη φορά γιατί «η μπαλάντα τελικά δεν ταίριαζε στο λιτό, ατμοσφαιρικό άλμπουμ».

Read previous post:
Γ. Πατούλης: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων. Θα βάλουμε τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση»

Μηδενική ανοχή στο φαινόμενο της τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, απέστειλε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ.

Close