Ένα μεγάλο εισόδημα είναι η καλύτερη συνταγή για την ευτυχία που έχω ακούσει - Jane Austen

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Skoda Scala

30 Νοεμβρίου, 2018

Μία εβδομάδα πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου στο Τελ Αβίβ, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της μοντέλου Scala. Σύμφωνα με τις εικόνες η τσέχικη εταιρεία τολμά και μεταφέρει τη σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού σε μοντέλο παραγωγής και μάλιστα σε μία δημοφιλέστατη κατηγορία.

Το Scala θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της. Μία μίξη εργονομίας και συναισθηματικής έλξης, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design. Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων, δίνουν μία ισχυρή πρώτη εντύπωση. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και των πιο μικρών λεπτομερειών. Από την καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό μέχρι το σχήμα των διακοπτών. Να σημειώσουμε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Read previous post:
Αύξηση στις κρατήσεις για οργανωμένες εκδρομές στις γιορτές παρατηρείται στη Β.Ελλάδα

Σταθερά αγαπημένοι προορισμοί για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παραμένουν για τους Βορειοελλαδίτες η Πράγα, η Βιέννη και...

Close