Όταν αυτός που του μιλάνε δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν αυτός που του μιλάει δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τίποτα, αυτό είναι μεταφυσική - Voltaire

Οι παίκτες θα παίζουν ενώ είναι σε καραντίνα

28 Σεπτεμβρίου, 2020

 Οι παίκτες που θα προετοιμάζονται για το Australian Open θα μπορούσαν να αγωνιστούν ενώ θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα μετά την άφιξή τους στη χώρα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας Τένις της  Αυστραλίας (TA), Γκρεγκ Τάιλι.
 Οι διεθνείς αφίξεις στην Αυστραλία πρέπει να απομονωθούν για 14 ημέρες στο πλαίσιο αυστηρών πρωτοκόλλων COVID-19.
 Ο Τάιλι σε επιστολή προς τους παίκτες ανέφερε ότι η TA συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές για να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να προπονούνται και να προετοιμάζονται για το Australian Open κατά τη διάρκεια της απομόνωσης των δύο εβδομάδων.
 «Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να αγωνιζόσαστε κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων», έγραψε ο Τάιλι.
 Το «hotspot» της Αυστραλίας στη Βικτώρια, το οποίο φιλοξενεί το πρώτο Grand Slam της Μελβούρνης από τις 18 έως τις 31 Ιανουαρίου, βρίσκεται σε σκληρή καταντίνα από τις αρχές Αυγούστου λόγω ενός δεύτερου κύματος κρουσμάτων.
 Οι αρχές ανακοίνωσαν σήμερα την άρση ορισμένων περιορισμών, ενώ η καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων μειώθηκε σε μονοψήφια νούμερα για πρώτη φορά σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.
 Οι χαμηλοί αριθμοί κρουσμάτων θα δώσουν στους διοργανωτές την ελπίδα ότι θα επιτρέπεται  η παρουσία φιλάθλων στο Melbourne Park.
 «Η Αυστραλία είναι ένα ασφαλές μέρος και η κοινότητα έχει κάνει καλή δουλειά διασφαλίζοντας ότι το ποσοστό μόλυνσης παραμένει πολύ χαμηλό φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και τηρώντας καλή υγιεινή», ανέφερε ο Τάιλι στους παίκτες.
 Η TA σχεδιάζει να δημιουργήσει «κέντρα καραντίνας» σε ολόκληρη τη χώρα για τους παίκτες που φθάνουν και να τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστούν πριν από το Australian Open.

 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Με σούπερ Αντεμπάγιο οι Χιτ στους τελικούς ΝΒΑ

Ο Μπαμπ Αντεμπάγιο έφτασε σε douable double κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Τάιλερ Χίροου πέτυχε...

Close