Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους και τους ντροπαλούς. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος.

Οι νέες φανέλες «Human race» σχεδιασμένες από τον Φάρελ Ουίλιαμς για πέντε κορυφαίους συλλόγους

23 Οκτωβρίου, 2020

 H adidas παρουσίασε τις νέες φανέλες ποδοσφαίρου «Human race» (ανθρώπινη φυλή), τις οποίες σχεδίασε για πέντε ομάδες στην Ευρώπη, τις Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Φάρελ Ουίλιαμς.
 Στόχος του Ουίλιαμς και της σχεδιαστικής ομάδας της adidas είναι να αναδείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους.
 «Η ιστορία είναι αυτό που διαμορφώνει το μέλλον και, μερικές φορές, για να κοιτάξουμε μπροστά, πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε πίσω. Το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας δημιουργίας αυτής της συλλογής ήταν να μάθουμε για την κληρονομιά κάθε συλλόγου και πώς κάθε καθοριστική στιγμή στην ιστορία του καταγράφηκε και διατηρήθηκε από τη σκοπιά του σχεδιασμού. Κάθε μία από τις νέες φανέλες είναι ένα σύμβολο της κληρονομιάς των πέντε συλλόγων και μια πραγματική γιορτή της καθολικότητας του αθλητισμού» δήλωσε ο Φάρελ Ουίλιαμς.

 

Αντ. Βαζογιάννης