Μια αλήθεια που λες με κακή πρόθεση, επηρεάζει πιο πολύ απ΄ όλα τα ψέματα που μπορείς να επινοήσεις. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

Οι Motley Crue διασκεύασαν το «Like A Virgin» της Madonna

19 Μάρτιος, 2019

Οι Motley Crue πρόσθεσαν metal ήχο στην κλασσική επιτυχία της Madonna «Like a Virgin». Η διασκευή ακούγεται στη βιογραφική ταινία του Netflix «The Dirt» για τους Motley Crue.

«Πήγα στο σπίτι του Tommy [Lee] (ιδρυτικό μέλος, ντράμερ των Motley Crue) και ο [παραγωγός] Bob Rock ήταν εκεί», είπε ο συνιδρυτής της αμερικανικής ροκ μπάντας, μπασίστας, Nikki Sixx στο Rolling Stone.

«Είπα «θα σας παίξω κάτι και θα πάω στο άλλο δωμάτιο, έτσι σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, να μην μου δώσετε μπουνιά». Και ο Tommy άρχισε να γελάει. Άρχισα να παίζω και ξαφνικά, είδα το πρόσωπο του Tommy να φωτίζεται».

Ο Sixx είπε ότι η διασκευή ξεκίνησε ως «κακή ιδέα, αλλά αρκετά αστεία» και εξελίχθηκε σε αποκάλυψη.

«Άκουσα το demo και είπα: “ Αυτή είναι ** ιδέα”» πρόσθεσε ο Τόμι Λι. «Στο δεύτερο μέρος γίνεται τόσο δυνατό. Είναι κάπως ειρωνικό που ο Vince [Neil] τραγουδά “ Like a Virgin”, ο οποίος δεν είναι ούτε κατά διάνοια» τόνισε.

Read previous post:
Ένα χαλί φτιαγμένο με 25.000 πλαστικά καπάκια για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

    Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, μια οικολογική οργάνωση της Βοσνίας παρουσίασε σήμερα ένα χαλί που φτιάχτηκε...

Close