Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Οι Κούκοτς, Πιρς, Ουέμπερ, Μπος και Ουάλας στο Hall of Fame

16 Μαΐου, 2021

Αφού προηγήθηκε η εκδήλωση της «τάξης» του 2020 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, με την είσοδο του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και των Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ, εν συνεχεία ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για την «τάξη» του 2021.  

Επισήμως πλέον, στην κατηγορία των αθλητών νέα μέλη του Hall of Fame θα γίνουν οι Πολ Πιρς, Κρις Μπος, Κρις Ουέμπερ, Μπεν Ουάλας, καθώς και ο Τόνι Κούκοτς! O Eυρωπαίος Τόνι Κούκοτς των τριών πρωταθλημάτων ΝΒΑ θα γίνει ο ένας εκ των τριών παλαίμαχων παικτών των Σικάγο Μπουλς που είναι στο Hall of Fame με τα περισσότερα χρόνια ως «ταύροι».

Όσον αφορά στους προπονητές, στην «τάξη» του 2021 ανήκουν και θα ενταχθούν στο Hall of Fame οι Ρικ Άντελμαν, Τζέι Ράιτ και Μπιλ Ράσελ, ενώ από το γυναικείο μπάσκετ την ύψιστη τιμή θα λάβουν οι Γιολάντα Γκρίφιθ και Λόρεν Τζάκσον.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ