Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

Οι γυναίκες αγαπούν τις κρεασιόν του Christopher Kane

24 Φεβρουαρίου, 2020

Ο γεννημένος στη Γλασκόβη Christopher Kane τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με την κολεξιόν αποφοίτησής του από το διάσημο Central Saint Martins, το 2006. Κέρδισε με αυτήν το Harrods Prize και οι κρεασιόν του αποστάλθηκαν για να κοσμήσουν τις φημισμένες βιτρίνες του καταστήματος την επόμενη κιόλας μέρα. Από τότε, δεν διέψευσε ποτέ τις προσδοκίες των θαυμαστριών του και αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας που παρουσίασε αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο.

Με την αποφοίτησή του, ο Kane ίδρυσε το φερώνυμο brand μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του, την Tammy (με την οποία έκτοτε συνεργάζεται στενά). «Η πρώτη μου “συνάντηση” με τον Christopher Kane πρέπει να ήταν όταν ακόμη πήγαινα σχολείο. Θυμάμαι να βλέπω εικόνες αυτών των φορεμάτων σε περιοδικό και να σκέφτομαι ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που είχα δει και με απόγνωση ήθελα να τα έχω. Έχω πολλά από τα “More Joy”. Η σειρά “More Joy” είναι σπουδαία μάντρα για τη ζωή! Η μαμά μου έχει δύο πολύ σοφιστικέ φορέματα του Christopher Kane τα οποία έχω βάλει στο μάτι να δανειστώ. Τα φορέματα είναι σούπερ σέξι κι επιζητούν την προσοχή των άλλων» λέει, ενθουσιασμένη η καλλιτέχνης Christabel MacGreevy.

Read previous post:
Ιδανική έκθεση έργων των Καραβάτζο και Μπερνίνι στο Άμστερνταμ

Το Formafantasma, το στούντιο του οποίου ηγούνται οι Σιμόνε Φαρεσίν και Αντρέα Τριμάρκι, σχεδίασε την καινούργια έκθεση στο Rijksmuseum του...

Close