Για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώσει ποτέ κανείς: Γι΄ αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι΄ αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ και δικό τους μουσικό Φεστιβάλ

21 Ιουνίου, 2017

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ότι το νέο τους άλμπουμ «Concrete and Gold» θα κυκλοφορήσει από Roswell / RCA Records στις 15 Σεπτεμβρίου και επίσης, ανήγγειλαν όχι μόνο μια μεγάλη περιοδεία, αλλά και ότι θα διοργανώσουν ένα δικό τους μουσικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια.

Στο «Cal Jam ’17» εμπνευσμένο από το φεστιβάλ «California Jam» που διοργανώθηκε το 1974 και το 1978 στη νότια Καλιφόρνια θα πάρουν μέρος φίλοι και αγαπημένα γκρουπ των Foo Fighters, όπως Queens of the Stone Age, Cage The Elephant, Liam Gallagher, The Kills, Royal Blood, Japandroids, Wolf Alice, Bob Mold και άλλα.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια στο Glen Helen Regional Park, σε έναν χώρο που θα έχει εγκαταστάσεις κάμπινγκ, υδάτινο πάρκο αναψυχής και κινητό στούντιο ηχογραφήσεων.

Read previous post:
Σε εμπόδια “σκοντάφει” η τοποθέτηση του γλυπτού “Φεγγαράκι στην Ακτή” εντός του Θερμαϊκού

Σε συνεχή εμπόδια φαίνεται πως "σκοντάφτει", λόγω της γραφειοκρατίας, η τοποθέτηση του γλυπτού "Φεγγαράκι στην Ακτή", του καλλιτέχνη Παύλου Βασιλειάδη,...

Close