Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εξαπατήσεις όλους τους ανθρώπους για πάντα, αλλά μπορείς να εξαπατήσεις αρκετούς από αυτούς  για αρκετό καιρό, ώστε να κυβερνήσεις μια μεγάλη χώρα. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος.

Οι Flight of the Conchords ακύρωσαν περιοδεία λόγω «ροκ» ατυχήματος

20 Μαρτίου, 2018

Ακυρώνουν σειρά εμφανίσεων τους οι Flight of the Conchords λόγω ατυχήματος του ενός από τους δύο της παρέας Μπρετ Μακένζι. Ο διάσημος κωμικός που είναι και βραβευμένος με Όσκαρ αποκάλεσε τον τραυματισμό του στο χέρι, πολύ «ροκ εν ρολ τραυματισμό, πέφτοντας από τις σκάλες».

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος ο Μακένζι δηλώνει ότι η επικείμενη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο των Flight of the Conchords θα προγραμματιστεί εκ νέου γιατί έσπασε δύο κόκαλα στο χέρι του και σύμφωνα με την ιατρική οδηγία θα πρέπει να μην εμφανιστεί στη σκηνή για δύο εβδομάδες.

Οι 13 εμφανίσεις τους θα ξεκινούσαν την Κυριακή.

Ο Μπρετ Μακένζι και ο Τζεμέιν Κλεμέντ επανενώθηκαν πρόσφατα για μια σειρά εμφανίσεων στη Βόρεια Αμερική. Η τηλεοπτική τους εκπομπή στο HBO διήρκεσε από το 2007 έως το 2009.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Είχαν την υπογραφή του Στιβ Τζομπς (κι «έπιασαν» 154.000 δολάρια)

Ένα τεχνικό εγχειρίδιο, ένα απόκομμα εφημερίδας - και τα δύο με την υπογραφή του ιδρυτή της Apple - και μια...

Close