Μια μέτρια ιδέα που δημιουργεί ενθουσιασμό θα πάει πιο μακριά από μια μεγαλειώδη ιδέα που δεν εμπνέει κανέναν. Mary Kay Ash, 1918-2001, Αμερικανίδα επιχειρηματίας.

Οι φίλοι της Γκλάντμπαχ γεμίζουν το γήπεδο με φωτογραφίες τους!

31 Μαρτίου, 2020

Κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει η ποδοσφαιρική δραστηριότητα, λόγω της πανδημίας και όταν συμβεί αυτό, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γκλάντμπαχ φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και με μία πρωτότυπη ιδέα στοχεύουν να γεμίσουν την κερκίδα τους στα εντός έδρας παιχνίδια της Μπορούσια.
 Αποφάσισαν και ήδη κατασκευάζουν αντί 19 ευρώ για τον καθένα τους, τη φιγούρα τους σεαδιάβροχο χαρτόνι και σε φυσικό μέγεθος, που θα κάνει πιο «ζωντανό» το «BorussiaPark» κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας! Παράλληλα θα ενισχύσουν και οικονομικά την ομάδα τους, ενώ έχουν ήδη παραγγείλει τις πρώτες 1.000 φιγούρες, φιλοδοξώντας ότι θα κάνουν κι άλλες παραγγελίες. Οι φίλαθλοι θα στέλνουν μία φωτογραφία τους, θα πληρώνουν το αντίστοιχο ποσό και θα βλέπουν τη φιγούρα τους στο γήπεδο.
 «Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη «ζωή» στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι» επισημαίνουν οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

 Δ. Καρακώστας

Read previous post:
«Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών...

Close