Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται - Bertolt Brecht

Οι διεθνείς στην Αυστραλία δέχθηκαν μείωση αποδοχών

16 Σεπτεμβρίου, 2020

    Οι παίκτες και οι παίκτριες που απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, συμφώνησαν να μειώσουν τις απολαβές τους, προκειμένου ν΄ αντιμετωπισθεί η οικονομική κρίση μετά την πανδημία του κορονοϊού.
    Η νέα συλλογική σύμβαση των διεθνών, θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών του 2023, που θα φιλοξενηθεί στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από το Συνδικάτο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της χώρας: «Οι FFA και PFA συμφώνησαν να προσαρμόσουν διάφορους μηχανισμούς στο πλαίσιο της σύμβασης, για να ανταποκριθούν στις οικονομικές επιπτώσεις που παρουσιάζονται από την πανδημία Covid-19».

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι τώρα δεν έχει επιτευχθεί παρόμοια συμφωνία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους συλλόγους τους, που έχουν ήδη επιβάλει περικοπές. Το σωματείο των παικτών απέρριψε την Τρίτη πρόταση των συλλόγων προκειμένου να «επιβάλλουν μονομερώς περικοπές μισθών» και να εμποδίζουν τους παίκτες να διαπραγματευτούν περικοπές «με δίκαιο και κατάλληλο τρόπο».
 

Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Συνολικά 1200 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν εισέλθει στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ

  Συνολικά 1200 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εισέλθει στη νέα δομή του Καρά Τεπέ, από το Σαββάτο το μεσημέρι, όταν...

Close