Είναι ευκολότερο να πολεμάς για τις αρχές σου παρά να ζεις σύμφωνα μ’ αυτές. Alfred Adler (1870-1937 , Αυστριακός ψυχίατρος)

Οι BTS βοηθούν τους θαυμαστές τους να μάθουν κορεατικά σε νέα web σειρά

24 Μαρτίου, 2020

Οι κολοσσοί της K-Pop BTS ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν μια νέα web σειρά για να βοηθήσουν τους θαυμαστές τους να μάθουν κορεατικά.

Το συγκρότημα έχει θέσει στόχο να παρουσιάσει 30 μαθήματα στην εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης Weverse με έναρξη σήμερα, 24 Μαρτίου.

Σε δήλωση της εταιρείας του γκρουπ, Big Hit Entertainment αναφέρεται ότι κάθε μάθημα «έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο και διασκεδαστικό για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που δυσκολεύονται να απολαύσουν τη μουσική και το περιεχόμενο των BTS λόγω του γλωσσικού φραγμού».

Ο ιδρυτής της Big Hit, Bang Si-Hyuk, εξήγησε ότι η ιδέα για τα μαθήματα γεννήθηκε όταν οι θαυμαστές ζήτησαν να προστεθούν αγγλικοί υπότιτλοι στα βίντεο του συγκροτήματος – καθώς μιλούν κυρίως στα κορεατικά.

«Υπάρχουν περιορισμένοι τρόποι, με τους οποίους οι θαυμαστές μας θα μπορούσαν να μάθουν την κορεατική με ευκολία» είπε.

«Η Big Hit έχει δημιουργήσει μέσα μαζικής μάθησης χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικό περιεχόμενο για μια πιο ικανοποιητική και συναρπαστική εμπειρία για τους θαυμαστές μας» εξήγησε.