Κανένας δεν είναι αθώος μετά από την εμπειρία της συμμετοχής στην κυβέρνηση. Δεν είναι όμως όλοι ένοχοι. - Daniel Patrick Moynihan, 1927-2003, Αμερικανός Γερουσιαστής

Οι αποφάσεις στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ

15 Μάιος, 2019

Κομβικά βήματα για να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ έκαναν οι παράγοντες των ομάδων της Α1 ανδρών, κατά τη σημερινή (15/5) συνεδρίαση τους στον ΕΣΑΚΕ.

Όπως αποφασίστηκε σε αυτή, προχωρά κανονικά η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες για τη σεζόν 2019-20, όπερ σημαίνει ότι δεν υποβιβάζονται Λαύριο και Κολοσσός Ρόδου, επικυρώθηκε η βαθμολογία της Α1, δόθηκε το «πράσινο φως» για την έναρξη των πλέι οφ το Σάββατο 18/5, ενώ συμφωνήθηκε η επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπως και να γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ, μετά από συζήτηση με την ΕΟΚ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες μπορεί να κρατά στην κατηγορία Λαύριο και Κολοσσό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ισχύσει το ίδιο για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί στα πλέι οφ, καθώς αν το πράξει θα υποβιβαστεί άμεσα.

Read previous post:
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γ. Καρανίκας για τη μερική άρση δεσμευμένου λογαριασμού

«Είναι μία τροπολογία, που ναι μεν επιβραβεύει τους συνεπείς οφειλέτες και αυτό είναι θετικό, στον αντίποδα όμως, αυτή η μερική...

Close