Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού - Ουίλιαμ Φώκνερ

Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά από κάθε καταδρομική επίθεση δεν έχουν κάθετη καταδίκη

22 Μαΐου, 2019

Στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν να έλκονται από τις βάρβαρες συμπεριφορές του Ρουβίκωνα, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7» σχολιάζοντας την επίθεση στη Βουλή. Μετά από κάθε καταδρομική επίθεση οι ανακοινώσεις από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου είναι σε μορφή παραίνεσης ή παραπόνου προς παραστρατημένους συντρόφους, «χωρίς μία απόλυτη, κάθετη καταδίκη και αντίθεση με αυτές τις συμπεριφορές», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Για να λένε πως είναι ασυμβίβαστοι με τις δυνάμεις καταστολής, αν και φυλάνε κάθε βουλευτή δέκα και κάθε υπουργό 30 αστυνομικοί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θυμήθηκε την γνωριμία του με τον Μιχαήλ «Πάμπλο» Ράπτη και τον Παναγιώτη «Κάιν» Παπαδόπουλο, και τόνισε πως αυτά που συμβαίνουν σήμερα, με αυτούς που καταστρέφουν με σφυριά ή πετάνε μπογιές, δεν έχουν σχέση με κάποιες διεκδικήσεις του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου. Σχολίασε πως η ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση και η ατιμωρησία σε αυτές τις συμπεριφορές είναι η «βαλβίδα ασφαλείας» του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην χαλάει το αριστερό προφίλ. «Τα βρήκαμε με τη Μέρκελ. Τα βρήκαμε με τους Ευρωπαίους. Να μην έχουμε και ένα σημείο αντίστασης; Να λέμε ότι δεν είμαστε και με τους μπάτσους», κατέληξε.

Read previous post:
Στη Ντόρτμουντ ο Αζάρ

Στη Ντόρτμουντ θα συνεχίσει, και επίσημα, την καριέρα του ο Τοργκάν Αζάρ.

Close