Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει. Henri Béraud, 1885-1958, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας

Οι αδερφοί Ρούσο απαντούν στον Μάρτιν Σκορσέζε για τη Marvel

19 Νοεμβρίου, 2019

Οι σκηνοθέτες της ταινίας “Avengers: Endgame” αδερφοί Ρούσο απάντησαν στα επικριτικά σχόλια του Μάρτιν Σκορσέζε για τις κινηματογραφικά έργα της Marvel.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “The Irishman” πρόσφατα δήλωσε ότι οι παραγωγές της Marvel δεν είναι «κινηματογράφος» και αργότερα δικαιολογώντας την άποψή του, είπε ότι στερούνται «αποκάλυψης, μυστηρίου ή γνήσιου συναισθηματικού κινδύνου».

Ωστόσο, οι Τζο και ‘Αντονι Ρούσο απάντησαν στην κριτική τονίζοντας στο THR: «Ουσιαστικά, ορίζουμε τον κινηματογράφο ως μια ταινία που μπορεί να φέρει τους ανθρώπους μαζί για να έχουν μια κοινή, συναισθηματική εμπειρία».

«Όταν κοιτάζουμε τις εισπράξεις της ταινίας “Avengers: Endgame”, δεν τις βλέπουμε ως ένδειξη οικονομικής επιτυχίας, τις βλέπουμε σαν ένδειξη συναισθηματικής επιτυχίας» ανέφερε.

«Είναι μια ταινία που είχε πρωτοφανές αντίκτυπο στους θεατές σε όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τον τρόπο που μοιράστηκαν την αφήγηση και τον τρόπο που την έζησαν. Και από τα συναισθήματα που ένιωσαν όταν την είδαν» πρόσθεσε.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε ότι προσπάθησε να παρακολουθήσει ταινίες Marvel προτού τις εγκαταλείψει. Οι αδερφοί Ρούσο είπαν ότι είναι δύσκολο να ασκεί κριτική όταν δεν τις έχει δει.

«Αλλά, στο τέλος της ημέρας, τι ξέρουμε;» πρόσθεσε ο Τζο Ρούσο. «Είμαστε μόνο δύο τύποι από το Κλίβελαντ, του Οχάιο, και ο “ κινηματογράφος” είναι λέξη της Νέας Υόρκης. Στο Κλίβελαντ τις ονομάζουμε ταινίες» τόνισε.

Read previous post:
Ενεργή η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης 1142 για την υποστήριξη σε καπνιστές και μη

Λειτουργεί από σήμερα, στο πλαίσιο εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου η τηλεφωνική γραμμή (1142) ενημέρωσης και υποστήριξης για τους πολίτες.

Close