Οι περισσότεροι άνθρωποι της δράσης πιστεύουν στην μοίρα και οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέψης πιστεύουν στην πρόνοια. Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Ριέρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του

29 Μαΐου, 2023

Στο Ηράκλειο ταξίδεψε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) ο Αντριέν Ριέρα προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στο επόμενο 24ωρο τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως έφτασε κοντά στην κρητική ομάδα και πριν από δυο χρόνια, ενώ έδειξε πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του με τους «Ομιλίτες».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, μου αρέσει πολύ το νησί και ο κόσμος και θέλω να ξεκινήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα.

Ήμουν πολύ καλά στον Αστέρα, αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά και είμαι τώρα εδώ. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα και για αυτό είμαι εδώ. Μου άρεσε πολύ από την πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του ΟΦΗ, ο τρόπος ποδοσφαίρου που είχε. Πριν δύο χρόνια ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ αλλά δεν έγινε, τώρα όμως είμαι εδώ και ξέρω πως ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο».