Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του. Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος

Οδηγίες του ΝΒΑ για τα μεμονωμένα ταξίδια στο Ορλάντο

Καθώς οι ομάδες του NBA ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για το Ορλάντο της Φλόριντα τις επόμενες ημέρες, οι σύλλογοι έχουν λάβει οδηγίες από τη λίγκα σχετικά με τη διαδικασία μεταφοράς παικτών που δεν θα ταξιδέψουν με τις αποστολές των ομάδων, αλλά μεμονωμένα. 

Εάν ένας παίκτης χάσει μια προγραμματισμένη εξέταση κορονοϊού τις δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της ομάδας – ή έχει σχετική άδεια – πρέπει να κανονίσει το δικό του ταξίδι για να ενταχθεί στην ομάδα του. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ναυλώσει μια πτήση με δικά του έξοδα, να ταξιδέψει με αυτοκίνητο ή να ταξιδέψει σε πτήση γραμμής, τόνιζε το σημείωμα της λίγκας. Εάν ένας παίκτης πετάξει ιδιωτικά ή οδηγήσει, θα πρέπει να έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών πριν επανέλθει. Εάν πετάξει με πτήση γραμμής, ο παίκτης θα πρέπει να έχει τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες από την λίγκα.

Π.Ζαρκάδης

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Οι Ιάπωνες εκτιμούν ότι δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

    Την ώρα που οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καταστρώνουν σχέδια για την μείωση του κόστους και την...

Close