Από τους 22 πολιτισμούς που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία, οι 19 κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο ηθικό επίπεδο που είναι τώρα η Αμερική - Arnold j. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

ΟΑΣΘ: Διευκρινίσεις για τη διάθεση καρτών απεριορίστων διαδρομών στα σωματεία του ΕΚΘ

25 Μάιος, 2018

Τα μέλη των σωματείων του ΕΚΘ που δικαιούνται μηναία κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ με έκπτωση 20% μπορούν αποκλειστικά και μόνο για τον Ιούνιο να πάρουν και μεμονωμένα την κάρτα.
Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, ο οποίος τονίζει ότι οι δικαιούχοι που επιθυμούν να προμηθευτούν μόνοι τους τα κουπόνια (κάρτες) απεριορίστων διαδρομών για τον  Ιούνιο, μπορούν να απευθύνονται:

-Στο εκδοτήριο της πλατείας Ελευθερίας: 
Καθημερινά πλην αργιών, από ώρα 06.25  έως 20.15. 

-Στο εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους:
Καθημερινά πλην αργιών, από ώρα 06.45 έως  20.00. 

-Από τα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ. (Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, Ισόγειο) 
Καθημερινά πλην αργιών από ώρα 07.00 έως 20.00

Από τον Ιούλιο , όσοι από τους δικαιούχους επιθυμούν να προμηθεύονται τα μηνιαία εκπτωτικά κουπόνια απεριορίστων διαδρομών απευθείας από τον ΟΑΣΘ θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν, σε ένα από τα τρία εκδοτήρια που αναφέρονται παραπάνω, βεβαίωση, υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο του σωματείου και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου.
    Η βεβαίωση αυτή θα κατατεθεί από τον δικαιούχο μόνο την πρώτη φορά που θα απευθυνθεί στο εκδοτήριο για αγορά μηνιαίας κάρτας.

    Παράλληλα, όσα σωματεία-συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα επιθυμούν να προμηθεύονται μαζικά μηνιαίες κάρτες για τα μέλη τους, η διάθεση θα εξακολουθεί να γίνεται από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. 

Read previous post:
Ευρ. αξιωματούχος: Σε τροχιά εφαρμογής τα 88 προαπαιτούμενα της δ΄αξιολόγησης μέχρι τον Ιούνιο

Την πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει την εφαρμογή των 88 προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης μέχρι τα μέσα...

Close