Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Ο Ζέκα απόψε 100η φορά αρχηγός της Κοπεγχάγης

24 Σεπτεμβρίου, 2020

To περιβραχιόνιο  του αρχηγού της Κοπεγχάγης  θα φορέσει απόψε ο Κάρλος Ζέκα για 100η φορά, όταν η ομάδα της Δανίας υποδεχθεί την Πιάστ Γκίβιτσε, σε αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του  Europa League.
 «Χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρώτα απ ‘όλα για να προχωρήσουμε στο κυνήγι για τους ομίλους του Europa League, αλλά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που προσφέρει μια νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, διεθνής με την Ελλάδα μέσος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης. 
 «Είναι πάντα δύσκολο όταν τα αποτελέσματα δεν πηγαίνουν σωστά. Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν πολύ καλοί σε μερικές περιόδους των πρώτων αγώνων, αλλά είμαστε επίσης πολύ ασταθείς σε άλλες περιόδους και πρέπει να το ελέγξουμε γρήγορα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να προχωρήσουμε και να δείξουμε στον εαυτό μας και σε όλους τους άλλους ότι είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Οι νίκες είναι το μόνο φάρμακο που μας κάνει όλους να έχουμε το σωστό συναίσθημα ξανά», πρόσθεσε.

 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει για τον Άλεξ Τέλες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του Αλεξ Τέλες.

Close