Οι καλές εταιρίες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρίες δημιουργούν αγορές. Phillip Kotler, 1931- , Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Ο χορευτής Alton Mason στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Ferragamo

13 Δεκεμβρίου, 2019

Δυναμικό ήταν το καστ των μοντέλων στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Salvatore Ferragamo. Ζωή και ψυχή του πάρτι -αλλά και στο βίντεο για την καμπάνια- ήταν ο χορευτής Alton Mason, πλαισιωμένος από την πρώην γυμνάστρια Nataliya Bulycheva.

«Αυτή την περίοδο των εορτών, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη χαρά που γεννιέται από το να φοράς ρούχα τα οποία επιτρέπουν μια πλήρη, ελεύθερη γκάμα κινήσεων και για αυτό δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα από τον χορό» τόνισε, στο Dazed, ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Paul Andrew. «Περιορίζοντας το χρώμα στο μαύρο, με πινελιές ασημί και λευκού και “σημεία στίξης” με τα αξεσουάρ, πραγματικά εστιάσαμε στην ποιότητα της χειροτεχνικής δημιουργίας μας. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα γκαρνταρόμπα που περικλείει καθημερινό, γραφείου και βραδινό ντύσιμο σε ένα προοδευτικό και κομψά σχεδιασμένο όλον – ρούχα και υποδήματα για να διασχίζεις τη ζωή χορεύοντας» πρόσθεσε.

Read previous post:
ΤΑΙΠΕΔ: Ιδού τι ζητούν οι επενδυτές

Οι τομείς της ενέργειας και των υποδομών προσελκύουν σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον, όπως επίσης και ο κλάδος των ακινήτων.

Close