Μερικές φορές μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις από προβλήματα. Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι πολλά προβλήματα του σήμερα είναι αποτελέσματα των λύσεων του χθες. - Thomas Sowell (Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής)

Ο Weeknd έκανε δωρεά 300.000 δολ. στην Global Aid for Lebanon

13 Αυγούστου, 2020

Ο Weeknd συνεχίζει να προσφέρει χρήματα σε όσους έχουν ανάγκη.

   Ο Καναδός τραγουδιστής δώρισε 300.000 δολάρια στην εκστρατεία Global Aid for Lebanon. Η πρωτοβουλία υποστηρίζει τα θύματα της τρομαχτικής και φονικής έκρηξης στη Βηρυτό στις 4 Αυγούστου. Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 200 άνθρωποι και ισοπεδώθηκε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης.

   Η δωρεά του τραγουδιστή ανακοινώθηκε από τον μάνατζέρ του, Wassim «Sal» Slaiby. «Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που νοιάζονται τόσο πολύ για τον κόσμο και τώρα για τους αδελφούς και τις αδελφές μας στον Λίβανο που υποφέρουν και χρειάζονται τη συλλογική μας βοήθεια» έγραψε ο Slaiby. «Θέλω να ευχαριστήσω τον αδερφό μου @theweeknd για τη γενναιόδωρη πράξη του, τη δωρεά 300.000 στην εκστρατεία Global Aid for Lebanon».

   Ο Slaiby και η σύζυγός του, Rima Fakih -πρώην Μις ΗΠ – είναι και οι δύο γεννημένοι στο Λίβανο. Το ζευγάρι έχει κινητοποιήσει εκστρατείες ανακούφισης των πληγέντων και ευχαρίστησε επίσης το Live Nation για τη δωρεά των 50.000 δολαρίων.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Χορευτικό συγκρότημα στο Φεστιβάλ Άυλης Κληρονομιάς στη Νότια Κορέα

analitis.gr

Close