Ακόμη και οι δειλοί μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες. Μόνο οι γενναίοι μπορούν να αντέξουν την αβεβαιότητα. Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος

Ο Τζέισον Μομόα ζητάει συγγνώμη από τον Κρις Πρατ για ένα πλαστικό μπουκάλι νερού

5 Δεκεμβρίου, 2019

Συγγνώμη από τον Κρις Πρατ ζήτησε ο Τζέισον Μομόα για όσα είπε για τον ηθοποιό και έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Μομόα ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία ήταν μαζί με τα παιδιά του και τον Πρατ, γράφοντας: «Αδελφέ, ξέρεις τα παιδιά μου και σ’ αγαπώ, όπως αγαπάω ό,τι κι αν κάνεις. Λυπάμαι για όλο αυτό που έγινε σήμερα, δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο άσχημα… Είμαι όμως τόσο παθιασμένος με αυτήν την επιδημία των πλαστικών μιας χρήσης. Τα πλαστικά μπουκάλια πρέπει να σταματήσουν, ελπίζω να φτιάξετε μία φιάλη επαναχρησιμοποιούμενη για το Amazon, ώστε όλοι να μπορέσουμε να την αγοράσουμε. Είσαι έμπνευση για πολλούς, είμαι ένας από αυτούς».

Ο Μομόα πρόσθεσε ότι θα στείλει στον Πρατ μία περίπτωση εταιρείας εμφιαλωμένου νερού, την οποία βοήθησε να ξεκινήσει μία πιο φιλική για το περιβάλλον εμφιάλωση, χωρίς τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Φωτογραφική «αυτοβιογραφία» από τη Rihanna

Μια βαριά φωτογραφική «αυτοβιογραφία» 500 σελίδων δώρισε φέτος στους θαυμαστές της η Ριάνα. Αυτοβιογραφία από φωτογραφίες; Ναι.

Close