Πόλεμος είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν. - Paul Valery

Ο Τζάστιν Μπίμπερ για το γάμο του

15 Απριλίου, 2021

Η δημιουργία οικογένειας είναι το πεπρωμένο του Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Καναδός ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του GQ, και στη συνέντευξή του στο περιοδικό κάνει αυτοκριτική και μιλά για τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ και τη θρησκεία.

«Έκανε κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί σταρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχεδόν τον κατέστρεψαν. Τώρα – ενδυναμωμένος από τον Θεό, τον γάμο και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Justice – ο Τζάστιν Μπίμπερ επανασυναρμολογεί τη ζωή του με ένα θετικό, συνειδητό βήμα κάθε φορά» τονίζεται στον πρόλογο της συνέντευξης.

«Οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους» λέει ο Μπίμπερ για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν. «Και υπάρχει μία φράση. Προσπαθώ να τη θυμηθώ. Δεν ξέρω αν είναι βιβλική, αν είναι στη Βίβλο. Αλλά τη θυμάμαι : Οι παρηγορημένοι γίνονται παρηγορητές. Δεν ξέρω αν το έχετε ξανακούσει. Αλλά αισθάνομαι πραγματικά παρηγοριά. Έχω μια γυναίκα που λατρεύω, την οποία αισθάνομαι ως παρηγοριά. Νιώθω ασφαλής. Νιώθω ότι η σχέση μου με τον Θεό είναι υπέροχη. Και έχω αυτό το ξεχείλισμα αγάπης που θέλω να μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους» σημειώνει.

«Υπήρχε η αίσθηση της επιθυμίας για περισσότερα. Ήταν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία και ακόμα σκεφτόμουν: Είμαι ακόμα λυπημένος και εξακολουθώ να πονάω. Και εξακολουθώ να έχω αυτά τα άλυτα ζητήματα» αναφέρει ο τραγουδιστής.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ τονίζει ότι νόμιζε πως η επιτυχία θα βελτιώσει τα πάντα, όμως άρχισε να αυτοθεραπεύεται με ναρκωτικά. 

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στο περιοδικό, η χρήση ναρκωτικών αυξήθηκε τόσο εκτός ελέγχου, ώστε τα μέλη της ομάδας ασφαλείας του έλεγχαν τακτικά τον παλμό του όταν κοιμόταν για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε λάβει υπερβολική δόση.

«Απλώς έχασα τον έλεγχο του οράματός μου για την καριέρα μου» εξήγησε.