Αμνηστία: Η μεγαλοψυχία του κράτους απένταντι σε παρανομούντες των οποίων η τιμωρία θα είχε μεγάλο κόστος. - Ambrose Bierce, 1842-1914, Αμερικανός συγγραφέας

Ο Τραμπ υποστηρίζει πλήρως την αναβολή

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει πλήρως την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ της Ιαπωνίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης, επικαλούμενος τις παρατηρήσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Σίνζο Άμπε.

«Ο πρόεδρος Τραμπ ανέφερε επανειλημμένα ότι η αναβολή είναι μια εξαιρετική και σοφή απόφαση», ανέφερε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Ακιχίρο Νισιμούρα, σε τηλεφωνική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Υπήρξε μια παρατήρηση ότι υποστηρίζει τη στάση του πρωθυπουργού Άμπε στο 100%».

Την Τρίτη, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αναβλήθηκαν για το 2021, για πρώτη φορά στην 124χρονη σύγχρονη ιστορία τους, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Γ. Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Θετικό μήνυμα χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια...

Close