Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, υπάρχει ελευθερία. - Thomas Jefferson, 1749-1826, Αμερικανός πρόεδρος (από το 1801 έως το 1809)

O Τιμ Σουίνεϊ θα παραλάβει βραβείο BAFTA

18 Μάιος, 2019

Η Epic Games, η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών με έδρα το Κέρι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ θα τιμηθεί από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου με ειδικό βραβείο BAFTA στη φετινή Electronic Entertainment Expo (Έκθεση Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας γνωστή ως E3) στο Λος Άντζελες.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας, Τιμ Σουίνεϊ θα παραλάβει το βραβείο στη διάρκεια εκδήλωσης στο ξενοδοχείο The London West Hollywood στο Μπέβερλι Χιλς, στις 12 Ιουνίου.

Εκτός από την ανάπτυξη του Fortnite, στην Epic Games οφείλεται η Unreal Engine, μία από τις πιο διαδεδομένες παιχνιδομηχανές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, μεταξύ άλλων κατά την ανάπτυξη τίτλων που έχουν κερδίσει βραβεία BAFTA, όπως τα Mass Effect και BioShock.

Read previous post:
Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με ποντιακά σωματεία στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκπροσώπους του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και...

Close