Αν δεν μπορείς να πιάσεις ένα παραδείσιο πουλί, πιάσε τουλάχιστον μια βρεγμένη κότα - Νικίτα Χρουστσόφ

Ο θρύλος της folk, John Prine, στην εντατική λόγω του ιού. Η Joan Baez του στέλνει ένα τραγούδι

Την πόρτα του θρύλου της folk μουσικής, John Prine χτύπησε ο κορονοϊός και μετά την ανακοίνωση ότι εισήχθη στο νοσοκομείο, η Joan Baez από την κουζίνα του σπιτιού της, τού αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του που είχε παίξει στο παρελθόν και το οποίο συγκαταλέγεται στις εμβληματικές ερμηνείες της: το «Hello in There».

«Θέλω να τραγουδήσω ένα τραγούδι για τον John Prine -που είναι φίλος και ομότεχνός μου τραγουδιστής-τραγουδοποιός- και τη γυναίκα του, τη Φιόνα» είπε στην κάμερα η Μπαέζ. «Ο John είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε μηχανικό αναπνευστήρα λόγω του COVID-19 και η σύζυγός του επίσης αποδείχθηκε θετική στο τεστ. John, αυτό το τραγούδι από τα δικά σου που έχω τραγουδήσει είναι ένα από τα τραγούδια του ρεπερτορίου μου που ζητούν περισσότερο απ’ όλα, για περισσότερα από 40 χρόνια. Άφησέ με λοιπόν να σου το τραγουδήσω και να το στείλω μαζί με τις καλύτερες ευχές μου και τις προσευχές μου».

Read previous post:
Ο Κομπανί βοηθά τους παίκτες της Άντερλεχτ

Αναστάτωση επικρατεί στην Αντερλεχτ, καθώς οι παίκτες αντιδρούν στα πλάνα της διοίκησης για μείωση των αποδοχών τους, έως και 60%...

Close