Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού. William Faulkner, 1897-1962,  Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1949

«Ο τελικός του UCL δεν θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, η UEFA ψάχνει άλλη πόλη»

29 Μαΐου, 2020

  Το ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Cope», αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο εφετινός τελικός του Champions League, δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και στο στάδιο «Ataturk», όπως είχε προγραμματισθεί.

   Όπως αναφέρθηκε σχετικά, οι Τούρκοι έδειξαν στην UEFA μικρή προθυμία να φιλοξενήσουν τον τελικό χωρίς την παρουσία θεατών και επίσης να προχωρήσουν στις απαραίτητες βελτιώσεις στις υποδομές για να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο υγείας.
   Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε επίσης, ότι η UEFA βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση μιας άλλης πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του UCL, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου. 
    Μία επιλογή είναι το στάδιο «Da Luz» της Λισαβόνας, όπου έγινε ο τελικός της σεζόν 2013/14, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης (4-1 στην παράταση, κ.α. 1-1).

 Α. Βαζογιάννης
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Τρεις θάνατοι στη Βολιβία, σε οικογένεια λόγω Covid19

Τραγωδία στη Βολιβία. Τρία μέλη της οικογένειας Ρομάν έχασαν τη ζωή τους λόγω του Κορονοϊού.

Close