Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

O Τάνακ στην Hyundai

22 Νοεμβρίου, 2019

Εξελίξεων συνέχεια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC), καθώς μετά την ανακοίνωση πως ο Σεμπαστιάν Οζιέ, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το 2013 έως το 2018, αποφάσισε ν’ αφήσει στο τέλος της σεζόν την Citroen, η οποία με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2020, για να συνεργαστεί με την Toyota, ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Οτ Τάνακ, ανακοίνωσε ότι πάει στην Hyundai.
Η Citroen ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το WRC, μολονότι είχε διετές συμβόλαιο με το δίδυμο Οζιέ – Λάπι μέχρι και το 2020. Η γαλλική ομάδα, με 102 νίκες και 8 τίτλους κατασκευαστών ανακοίνωσε ότι μετά την αποχώρηση του Οζιέ δεν «υπάρχει άλλος διαθέσιμος οδηγός πρώτης κατηγορίας για να διεκδικήσει έναν παγκόσμιο τίτλο», προκαλώντας την αντίδραση του Οζιέ

Read previous post:
Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες την ερχόμενη εβδομάδα στη Λέσβο

Τη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι.

Close