Όταν ο γείτονας χάνει τη δουλειά του, βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση. Όταν τη χάνω εγώ, βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση. - Harry Truman

Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει σειρά με πειρατές για το HBO Max

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Το HBO Max ανακοίνωσε ότι ο σκηνοθέτης των ταινιών «Thor: Ragnarok» και «Jojo Rabbit» Τάικα Γουαϊτίτι, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός μιας νέας σειράς βασισμένης σε ιστορίες πειρατών με τίτλο «Our Flag Means Death».
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τον υπεύθυνο τηλεοπτικών σειρών, Ντέιβιντ Τζένκινς και τους εκτελεστικούς παραγωγούς Γκάρετ Μπας και Νταν Χάλστιντ για να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη «τις πραγματικές περιπέτειες του Στιντ Μπόνετ, ενός χαρισματικού αριστοκράτη που εγκατέλειψε τη ζωή των προνομίων για να γίνει πειρατής».
Ο Μπόνετ γεννήθηκε στα Μπαρμπάντος ως μορφωμένος, πλούσιος γαιοκτήμονας και μετά από μια σειρά γεγονότων, έγινε πειρατής.
Παρ’ όλο που δεν ταξίδεψε ποτέ σε ανοιχτές θάλασσες, εγκατέλειψε τα παιδιά του για αυτό το εγχείρημα. Σε αντίθεση με άλλους πειρατές, οι οποίοι συνήθως λεηλατούσαν και βύθιζαν άλλα πλοία, ο Μπόνετ ανέθεσε σε ένα πλήρωμα να του κατασκευάσει ένα ολοκαίνουργιο πλοίο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε με το όνομα Revenge.
Για κάποιο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τον περίφημο Blackbeard (πειρατή Μαυρογένη) και έσπερναν τον τρόμο στην Καραϊβική, αλλά μετά από αποτυχία, ο Μπόνετ καταλήγει να κυνηγά τον πρώην σύντροφό του για να εκδικηθεί.
Λεπτομέρειες για τους ηθοποιούς που θα έχουν ρόλους στη σειρά ή την ημερομηνία προβολής δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Σε ρόλο Τζο Μπάιντεν ο Τζιμ Κάρεϊ, στο Saturday Night Live

Ο 46ος κύκλος του Saturday Night Live κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου και ο Τζιμ Κάρεϊ θα υποδυθεί τον Τζο...

Close