«Επί γης ειρήνη» θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε. - Τζόζεφ Χέλερ

Ο Τ. Πετρόπουλος για τις εκκρεμείς συντάξεις

15 Ιούλιος, 2019

Για το θέμα με τις εκκρεμείς συντάξεις μίλησε στο ραδιόφωνο του Real ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.

Όπως είπε «άκουσα τον κ. Βρούτση ότι ανακάλυψε 400.000 συντάξεις. Το ψεύδος αποκαλύπτεται σε αυτά που είπε σχετικά με τις συντάξεις του Δημοσίου. Είπε ότι ανακάλυψε 240.000 εκκρεμείς συντάξεις που λέει ότι άμα τις προσθέσουμε κι αυτές στις 400.000 πάμε στα ύψη. Στο ΓΛΚ υπήρχαν 284.000 πριν μπει στον ΕΦΚΑ αλλά δεν είναι συντάξεις αλλά κάθε είδους αίτηση που έχει πρωτοκολληθεί».

Ο πρώην υφυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι «οι συντάξεις που εκκρεμούν στο ΓΛΚ δεν ξεπερνούν τις 16.000. Από αυτές οι 13.800 είναι οι ληξιπρόθεσμες και από αυτές οι 9.500 δίνονται προσωρινές».

Ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι ο κ. Βρούτσης υποσχέθηκε σύνταξη σε μια ημέρα όταν ήταν υπουργός Εργασίας αλλά ούτε μια σύνταξη δεν βγήκε με το σύστημα «Άτλας».

 

Read previous post:
Ανησυχία ΙΣΑ για την εμφάνιση κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου

Την ανησυχία του για την εμφάνιση κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών...

Close