Ο πολιτικός χρειάζεται την ικανότητα να προβλέπει τι θα συμβεί αύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα και του χρόνου. Και την ικανότητα να εξηγεί μετά γιατί δεν συνέβη. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός

Ο Συγγελίδης είναι ο νέος εισαγωγέας της Opel στην Ελλάδα

5 Φεβρουαρίου, 2019

Συγκεκριμένη στρατηγική προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω την παρουσία της στις ευρωπαϊκές αγορές ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Opel. Μέσα στο πλαίσιο της ανάπτυξης, η εταιρεία θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω της οικογένειας Συγγελίδη, η οποία θα εξαγοράσει την υφιστάμενη οργάνωση της Opel Ελλάς και θα καταστεί στο μέλλον η ανεξάρτητη εισαγωγική εταιρία.

Η σχετική σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί, με το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα να συνεχίζει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρία, υπό τη νέα ιδιοκτησία. Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι ο Συγγελίδης είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Citron από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018. Πέρυσι, η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6.46%, πωλώντας 7.142 μονάδες στην Ελλάδα.

Read previous post:
Επισκέφτηκε τον Παρθενώνα ο Πιτίνο (pic)

Στην Ακρόπολη, όπου επισκέφτηκε τον Παρθενώνα, ανέβηκε ο Ρικ Πιτίνο, μαζί με τον πρώην παίκτη του στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ,...

Close