Αν το κλίμα ήταν τράπεζα θα το είχατε ήδη σώσει - Ούγκο Τσάβεζ

Ο Σμάρτ δίνει αίμα για έρευνες κατά του κορονοϊού

Ο Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ανάρρωσε πλήρως από τον COVID-19, επιβεβαίωσε την Τρίτη το βράδυ ότι σχεδιάζει να δώσει αίμα έτσι ώστε να μπορεί να μελετηθεί με την ελπίδα να βρεθεί θεραπεία για τον κορονοϊό.
Ο Μάικλ Τζόινερ, αναισθησιολόγος στην κλινική «Mayo», δήλωσε στο ABC News ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του NBA που έχουν ανακάμψει από τον ιο σχεδιάζουν να δώσουν αίμα για το «National COVID-19 Convalescent Plasma Project», μια πειραματική θεραπεία που θα μπορούσε να βοηθήσει τους ασθενείς υψηλού κινδύνου από τον ιό.
Η Σμαρτ επιβεβαίωσε μέσω του αντιπροσώπου του ότι είναι ένας από τους παίκτες που επέλεξαν. Οι ταυτότητες των τριών άλλων παικτών δεν αποκαλύφθηκαν.
Το γραφείο της λίγκας του NBA επικοινώνησε με τους γιατρούς των ομάδων, ενθαρρύνοντας τους παίκτες που έχουν ανακάμψει από τον ιό να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην πειραματική θεραπεία, σύμφωνα με ένα αντίγραφο του σημειώματος που έλαβε το ABC News…

Read previous post:
Covid-19: Ξεπέρασαν τους 30.000 οι θάνατοι στην Ευρώπη

Η πανδημία έχει σκοτώσει περισσότερους των 30.000 ανθρώπους στην Ευρώπη, τα δύο τρίτα των οποίων στην Ιταλία και την Ισπανία,...

Close