Ένα σύστημα δεν μπορεί να είναι συνεπές και πλήρες. Ένα σύστημα μπορεί να είναι είτε πλήρες και ασυνεπές είτε συνεπές και ελλιπές - Kurt Godel, Τσέχος Μαθηματικός

Ο Σάιμον Κάουελ αποκτά τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής των «Got Talent» και «The X Factor»

18 Ιουλίου, 2020

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής των «Got Talent» και «The X Factor», αφού συμφώνησε να εξαγοράσει το μερίδιο της Sony Music Entertainment που διαθέτει η εταιρεία στην κοινοπραξία Syco.
 
Ο Κάουελ εξαγοράζει προσωπικά το μερίδιο και τα δικαιώματα για τις τηλεοπτικές παραγωγές που δημιούργησε θα μεταβιβαστούν σε μια νέα εταιρεία, την Syco Entertainment, η οποία θα του ανήκει. 
 
Η Sony Music θα διατηρήσει ωστόσο, μεταξύ άλλων, δικαιώματα στον κατάλογο των καλλιτεχνών που «τρέχουν» αυτή την περίοδο αλλά και αυτών των προηγούμενων χρόνων. 
 
Το 2005, η Sony Music Entertainment αγόρασε το μερίδιο του Κάουελ στη Syco Music και στη Syco Television. Το 2009, η Κάουελ ξεκίνησε την κοινοπραξία με τη Sony Music Entertainment, σύμφωνα με την οποία κατείχε τα δικαιώματα σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το «Got Talent» και το «X Factor».
 
Η συνεργασία της Sony με τον Κάουελ, διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία και επέκτεινε την παραγωγή του «Got Talent» σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο, (στην Ελλάδα ήρθε ως “Ελλάδα έχεις ταλέντο”), ενώ το «The X Factor» έφτασε να προβάλλεται σε 130 χώρες.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Η βιογραφία του Χάρι και της Μέγκαν «Finding Freedom και στα ελληνικά

Η νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο, του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο: «Finding...

Close