Μερικές φορές μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις από προβλήματα. Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι πολλά προβλήματα του σήμερα είναι αποτελέσματα των λύσεων του χθες. - Thomas Sowell (Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής)

Ο Σ. Κουρτς απορρίπτει την πρόταση που συζητείται στη Σύνοδο Κορυφής – “Θα υπάρξουν νέες προτάσεις τη νύχτα”

Ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς δήλωσε απόψε ότι απορρίπτει την τρέχουσα πρόταση που συζητείται στη σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ με στόχο να ανακάμψουν οι ευρωπαϊκές οικονομίες από την ύφεση που έφερε η πανδημία του νέου κορονοϊού.

Κόντε: Η πρόταση της Ολλανδίας για τα εθνικά σχέδια μεταρρυθμίσεων είναι μη εφαρμόσιμη

Τσεχία: Ο πρωθυπουργός Μπάμπις δεν έχει την αίσθηση ότι οι 27 βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης

«Το σημαντικότερο, κεντρικό αίτημά μας είναι ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει μακροπρόθεσμη ένωση χρέους (…) αλλά αυτό που θα αποφασιστεί εδώ να παραμείνει μια δράση για μία και μόνο φορά», είπε στη δημόσια τηλεόραση ORF ο Κουρτς.

Στο περιθώριο της συνόδου των 27 στις Βρυξέλλες, ο Κουρτς είπε ότι είχε συνομιλίες με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. «Θα υπάρξουν νέες προτάσεις τη νύχτα. Υπάρχει μια δυναμική προς την κατεύθυνσή μας», πρόσθεσε.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Συγχαρητήρια Κυρ. Μητσοτάκη στη Μ. Βαρδινογιάννη για τη βράβευσή της από τον ΟΗΕ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τη συνεχάρη για την απονομή σε αυτήν από τον...

Close