Οι περισσότεροι άνθρωποι της δράσης πιστεύουν στην μοίρα και οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέψης πιστεύουν στην πρόνοια. Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Ο ΠΣΑΠ παρέδωσε ιατρικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» την Πέμπτη (2/7) και παρέδωσε στη διεύθυνση και το προσωπικό του νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει: 

«Στο Νοσοκομείο Παίδων “ Η Αγία Σοφία” συνεχίστηκε σήμερα (2/7) το… όμορφο ταξίδι του ΠΣΑΠ. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τους Χρήστο Αλμπάνη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Τάσο Καραμάνο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Χαβιέ Ούμπιδες, Θανάση Παπαγεωργίου, Στράτο Σβάρνα, Ανδρέα Τσίπρα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα και Σάββα Τσαμπούρη, παρέδωσαν στη διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν ένα φορητό ακτινολογικό Jolly και ένα σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας Vita Flex CR.

O Σύνδεσμός μας ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασσάβα και την διευθύντρια του ακτινολογικού τμήματος κ. Μαρία Ζαρίφη για τη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε στον τηλεμαραθώνιο της 3ης Απριλίου θα διανεμηθεί συνολικά σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης».

Ασπασία Βελονάκη

 

Read previous post:
Το WRC επανεκκινεί από την Εσθονία τον Σεπτέμβριο

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) επιστρέφει στη... δράση, ύστερα από την αναγκαστική διακοπή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Close