Το να δανείζεσαι δεν είναι πολύ καλύτερο από το να ζητιανεύεις. Όπως το να δανείζεις με τόκο δεν είναι πολύ καλύτερο από το να κλέβεις. Gotthold Ephraim Lessing, 1729-1781, Γερμανός διαφωτιστής

Ο πρόεδρος Τραμπ θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης την Πέμπτη

24 Σεπτέμβριος, 2018

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Ροντ Ροζενστάιν στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε απόψε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Ο πρόεδρος και ο υφυπουργός «είχαν μια μακρά συνομιλία», κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν «στα πρόσφατα άρθρα του Τύπου», εξήγησε η εκπρόσωπος.

Επειδή ο Τραμπ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, θα συναντηθούν την Πέμπτη, όταν ο πρόεδρος επιστρέψει στην Ουάσινγκτον, πρόσθεσε.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι ο Ροζενστάιν θα παραιτηθεί ή θα απολυθεί, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times που υποστήριζε ότι πρότεινε άλλα μέλη της κυβέρνησης να επικαλεστούν ένα άρθρο του συντάγματος για να απομακρύνουν τον Τραμπ από τα καθήκοντά του ως ανίκανο.

Read previous post:
Αποχαιρετιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του ΚΚΕ, Γ. Μωραΐτη που έφυγε απ’ τη ζωή

«Εμβληματική μορφή της εθνικής μας αντίστασης και του κομμουνιστικού κινήματος» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γιώργο Μωραΐτη, στέλεχος του ΚΚΕ που...

Close