Αν είχαμε δικτατορία, θα ήταν πολύ πιο εύκολο, με την προϋπόθεση ότι εγώ θα ήμουν ο δικτάτορας - Τζωρτζ Μπους

Ο πετρελαϊκός κολοσσός Saudi Aramco ανησυχεί για τις επιθέσεις στον Κόλπο

25 Ιουνίου, 2019

Η Saudi Aramco ανησυχεί για τα πρόσφατα περιστατικά στον Κόλπο, αλλά μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της χάρη στην εμπειρία της και τη διαθέσιμη πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα, όπως δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλός της.

«Αυτό που συμβαίνει στον Κόλπο είναι σίγουρα μια ανησυχία», δήλωσε ο Αμίν Νασέρ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του κρατικού πετρελαϊκού κολοσσού της Σαουδικής Αραβίας, σε συνέντευξή του στο Reuters. «Παράλληλα, περάσαμε και στο παρελθόν μια σειρά από κρίσεις…πάντα καλύπταμε τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες μας και έχουμε πράγματι την ευελιξία και τη διαθεσιμότητα του συστήματος σε ό,τι αφορά τη διαθέσιμη πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα».

Οι πρόσφατες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στον Κόλπο έχουν δημιουργήσει φόβους για την ασφάλεια ενός εκ των σημαντικότερων διαύλων για την παγκόσμια ναυτιλία ενώ οδήγησαν σε άνοδο τις τιμές του πετρελαίου.

Read previous post:
Εκτοξεύθηκε ο μεγάλος πύραυλος Falcon Heavy της Space X

Εκτοξεύθηκε σήμερα το πρωί, για τρίτη φορά, ο επαναχρησιμοποιούμενος μεγα-πύραυλος Falcon Heavy της Space X από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι...

Close