Τα πάθη είναι για τον άνθρωπο ό,τι ο άνεμος για τα ιστιοφόρα. Παρόλο που μπορεί να τον καταστρέψουν, δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτά. - Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος διανοητής

Ο Οζίλ θέλει να μείνει στην Άρσεναλ

13 Αυγούστου, 2020

Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του στο αγωνιστικό πλάνο του Μικέλ Αρτέτα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη, στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μεσούτ Οζίλ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

«Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι εδώ μέχρι και την τελευταία ημέρα της συμφωνίας μας και θα δώσω ό,τι έχω γι’ αυτόν τον σύλλογο. Καταστάσεις όπως αυτές δεν με λυγίζουν. Με κάνουν μόνο πιο δυνατό. Έδειξα και στο παρελθόν ότι μπορώ να “επιστρέψω” στην ομάδα και θα το δείξω ξανά,» τόνισε ο 31χρονος Γερμανός μέσος και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα είναι σαφώς δύσκολα, όμως μου αρέσει η Άρσεναλ, μου αρέσει να δουλεύω εκεί και αγαπώ τους ανθρώπους του κλαμπ. Το Λονδίνο είναι το “σπίτι” μου. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω, όχι άλλα άτομα. Δεν υπέγραψα για δύο ή τρία χρόνια. Υπέγραψα για τέσσερα και αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η «πρώτη» του Τσιμίκα στο Μέλγουντ (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας...

Close