Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι - Paul Valery

Ο Ουέστμπρουκ δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά

14 Απριλίου, 2020

O σούπερ σταρ των  Χιούστον Ρόκετς, Ράσελ Ουέστμπρουκ, δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
 Η ένωση «Why Not;» (Γιατί όχι;)του Ουέστμπρουκ συνεργάστηκε με ένα άλλο μη κερδοσκοπικό σύλλογο, το «Comp-U-Dopt» για να παρέχει αυτό το εκπαιδευτικό υλικό.
«Το γενναιόδωρο δώρο από το Ίδρυμα Ράσελ Ουέστμπρουκ, «Why Not;» θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε σημαντικά το απόθεμά μας και να βοηθήσουμε να καλύψουμε το κενό για τις οικογένειες του Χιούστον που το χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε ο  Κόλιν Ντέμπεϊ, διευθυντής του «Comp-U-Dopt».
 «Ένας στους τρεις οικονομικά μειονεκτούντες μαθητές στην περιοχή του Χιούστον δεν έχει πρόσβαση σε οικιακό υπολογιστή. Με την επιδημία Covid-19 και το κλείσιμο των σχολείων υπάρχει άμεση ανάγκη», ανέφερε. διευκρίνισε.
 Το Comp-U-Dopt έχει δωρίσει σχεδόν 1.000 υπολογιστές σε οικογένειες στο Χιούστον από τις 18 Μαρτίου. Οι οικογένειες εγγράφονται για μια κλήρωση για την ευκαιρία να επωφεληθούν.
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Βανέσα Μπράιαντ:«Η ζωή είναι τόσο άδικη…» (p)

«Θα ήθελα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα»: Η Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου...

Close