Ένας από τις παράξενες ιδιοτροπίες του ανθρώπου είναι να δημιουργεί δυσκολίες μόνο και μόνο για να έχει την ευχαρίστηση να τις ξεπεράσει. Joseph De Maistre, 1753-1821, Γαλλοϊταλός διπλωμάτης & φιλόσοφος

O Όουεν Γουίλσον για την καριέρα του στην ψυχαγωγία

23 Μαρτίου, 2020

Ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον συμμετείχε στη σειρά «Hiking with Kevin» του YouTube, έκανε πεζοπορία και συζήτησε με τον παρουσιαστή, Κέβιν Νίλον για τα πάντα, για τη διετή του φοίτηση σε στρατιωτική σχολή, το «SNL» έως τα πρώτα του βήματα στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Ο Όουεν Γουίλσον, ο αδελφός του Λουκ Γουίλσον και ο σκηνοθέτης Γουές Άντερσον ξεκίνησαν για το Χόλιγουντ με τα σχέδια να κάνουν μια ταινία εμπνευσμένη από τον Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα όταν άρχισαν να γυρίζουν το αστυνομικό κωμικό φιλμ «Bottle Rocket».

Οι περισσότεροι δεν θα έκαναν σύγκριση της ταινίας του 1996 με τα φιλμ του Σκορσέζε, αλλά έδωσε ώθηση στις καριέρες των Όουεν, Λουκ και Άντερσον με το στυλ κινηματογράφου που οραματίστηκε ο Γουές Άντερσον και έγινε αυτό που άλλοι δημιουργοί τώρα προσπαθούν να μιμηθούν.

«Όταν ξεκίνησε, προσπαθούσαμε να φτιάξουμε μια πιο τολμηρή ταινία τύπου Σκορσέζε και στη συνέχεια απλά δεν είχαμε πραγματικά τις ικανότητες γι’ αυτό» αποκάλυψε ο Γουίλσον κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας προσθέτοντας ότι δεν θα βρισκόταν σήμερα στον τομέα της ψυχαγωγίας, αν δεν είχε περάσει από στρατιωτική σχολή.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Τζίτζι Χαντίντ: “Η ειλικρίνεια οδηγεί πάντα σε κάτι καλό”

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μόδας, το supermodel Τζίτζι Χαντίντ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του...

Close