Εκείνοι που μπορούν να χειρίζονται κρυφά τις υποθέσεις ενός κράτους το έχουν υπό την απόλυτη εξουσία τους. Baruch Spinoza, 1632-1677, Ολλανδός φιλόσοφος

O όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, προχώρησε σε 27 δράσεις ΕΚΕ στο Α’ 6μηνο του 2020

21 Σεπτεμβρίου, 2020

O όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, προχώρησε σε 27 δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Α’ εξάμηνο του 2020.

   Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, από το σύνολο των 27 δράσεων, 4 αφορούσαν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση, 8 στη στήριξη ευπαθών ομάδων, 3 στον τομέα της υγείας και 12 αφορούσαν στην ενίσχυση του ευρύτερου κοινωνικού ιστού.

   Αξίζει να αναφερθεί πως ο όμιλος στάθηκε αρωγός στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης του Covid-19, προσφέροντας 10 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας στο υπουργείο Υγείας και παρέχοντας δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ, τα οποία διέθεσε δωρεάν στην Πολιτεία η εταιρία AVIS.

   Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εναρμονίζονται πλήρως με τις 10 αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (UN Global Compact), στο οποίο ο όμιλος συμμετέχει εθελοντικά από το 2011, καθώς και με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που το Οικουμενικό Σύμφωνο θέτει.

   Όπως σημειώνεται, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ο μοναδικός ασφαλιστικός οργανισμός στην Ελλάδα που δημοσιεύει Απολογισμό Βιωσιμότητας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI G4, τις αρχές του ISO 26000, τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Ο διαγωνισμός καινοτομίας και τεχνολογίας που έγινε θεσμός

Τρεις εβδομάδες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής προτάσεων συμμετοχής στον 11o  διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος...

Close