Ένας από τους πιο κοινούς πειρασμούς ο οποίος όμως οδηγεί στις μεγάλες συμφορές είναι ο πειρασμός των λέξεων: «Όλοι έτσι κάνουν». Λέων Τολστόι, 1828-1910, Ρώσος συγγραφέας

Ο ΟΒΙ σε δυο εκθέσεις για τη βιομηχανία τον Νοέμβριο

21 Νοεμβρίου, 2023

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση INDUSTRY. TEC/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, στην Παιανία Αττικής και στο τριήμερο InnoDays 2023: Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής. Σημειώνεται ότι και οι δυο εκθέσεις πραγματοποιούνται τις ίδιες μέρες (24-26.11.2023).

Ο ΟΒΙ, στηρίζοντας την 1η Διεθνή Έκθεση INDUSTRY. TEC/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, υπό την αιγίδα του, συμμετέχει με περίπτερό του (Stand D6), από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει (εφευρέσεις, εμπορικά σήματα, βιομηχανικά σχέδια και τεχνολογική πληροφόρηση) και να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη του.
Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προβάλει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τομείς όπως ο Αυτοματισμός, τα Συστήματα Ρομποτικής, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Μετάδοση Κίνησης, η Κατεργασία Υλικών, τα Συστήματα Logistics, τα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, η Μεταφορά Φορτίων, η Εργονομία.
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο, όπως και η είσοδος στο parking, είναι δωρεάν.
Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας:
episkepti gr (industry-tec.gr)
Tv Spot – Industry Tec (industry-tec.gr)  

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή: 10:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 20:00
Κυριακή: 10:00 – 19:00

Ο ΟΒΙ στο τριήμερο InnoDays 2023: Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής
 
Η Βιομηχανική Ιδιοκτησία, και κατά συνέπεια οι υπηρεσίες του ΟΒΙ, είναι  στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με το σύγχρονο επιχειρεῖν. Για το λόγο αυτό ο ΟΒΙ συμμετέχει για δεύτερη χρονιά και στο τριήμερο καινοτομίας InnoDays 2023: «Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, από 24-26 Νοεμβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Γούρνες, Γούβες Ηρακλείου).

Στο εφετινό τριήμερο Καινοτομίας InnoDays 2023:
– συμμετέχουν πάνω από 130 εκθεσιακά περίπτερα επιχειρήσεων, φορέων, δικτύων καινοτομίας και γραφείων μεταφοράς τεχνολογίας Πανεπιστημίων και ακαδημαϊκών/ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτης
– θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις καινοτομιών από επιχειρήσεις και συνεργατικούς σχηματισμούς καινοτομίας (clusters), pitching sessions με παρουσιάσεις καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε υποψήφιους υποστηρικτές- επενδυτές
– θα πραγματοποιηθεί τιμητικά από την Περιφέρεια Κρήτης ο Μαραθώνιος Καινοτομίας (Hackathon), «Αρτέμης Σαϊτάκης»
– θα δοθούν βραβεία Καινοτομίας σε κρητικές επιχειρήσεις και θα λάβουν χώρα συναντήσεις Β2Β ή B2G μεταξύ επιχειρήσεων, εργαστηρίων και δημόσιων/ιδιωτικών φορέων στήριξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας.
Με σκοπό τη στήριξη τόσο της ερευνητικής κοινότητας, όσο και του παραγωγικού ιστού της ευρύτερης περιοχής, καθώς και των επισκεπτών στην Innodays, εξειδικευμένα στελέχη του Οργανισμού θα βρίσκονται στο Περίπτερο Α17.
Οι επισκέπτες της έκθεσης αλλά και οι ίδιοι οι εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν έντυπο πληροφοριακό υλικό και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες τεχνολογικής πληροφόρησης του Οργανισμού κυρίως σε ό,τι αφορά τις ευρεσιτεχνίες, τα εμπορικά σήματα και τα designs, όπως και
1. Το Περιφερειακό Γραφείο του ΟΒΙ στην Κρήτη (στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, ΙΤΕ)
2. Την ενημέρωση για την παροχή υπηρεσιών προς τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά/Τεχνολογικά Ινστιτούτα
3. Την ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας  προς τις ΜμΕ και τα Startups
4. Τη σημασία της καινοτομίας και της αξιοποίησής της στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας
 
Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης
 
Παρασκευή 24/11 από 15.00 έως 21.00
Σάββατο 25/11 από 09.00 έως 21.00
Κυριακή 26/11  από 09.00 έως 19.00
Η συμμετοχή στην Innodays είναι δωρεάν.
Πρόγραμμα: https://innodays.gr/synopsis/
Εγγραφή επισκεπτών: https://innodays.gr/registration/