Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος

Ο Ντουγκαρί δεν ανησυχεί για το μέλλον του Ζιντάν

25 Μαΐου, 2023

Σε αναμονή για σχεδόν δύο χρόνια, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει ακόμη επιλέξει τον μελλοντικό προορισμό του. Με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ακόμα έτοιμη να τον υποδεχθεί, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν σοβαρές επιλογές για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 1998.

Ένας από τους μεγάλους φίλους τού «Ζιζού», ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής Κριστόφ Ντουγκαρί, μίλησε για το μέλλον του.

«Δεν είναι πολύ δύσκολος, έχει κριτήρια, επιθυμίες. Το να προπονείς απλώς δεν σημαίνει τίποτα για έναν προπονητή, αλλιώς γίνεσαι αξιωματούχος ποδοσφαίρου. Έχει ακόμα το πάθος, έδειξε τις επιθυμίες του, δεν κρύφτηκε πίσω από το μικρό του δάχτυλο, αλλά δεν είναι έτοιμος να δεχτεί τα πάντα και οτιδήποτε», δήλωσε ο Ντουγκαρί στο RMC.

«Έχει το πλεονέκτημα ότι πέτυχε σε αυτόν τον ρόλο. Έχει περάσει όλα τα στάδια ή σχεδόν όλα, έξοχα. Δεν πρόκειται να χαθεί σε έναν σύλλογο που δεν τον ενδιαφέρει, που δεν τον ευχαριστεί. Μπορεί να μεταδώσει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο, το πάθος του… Η δύναμη τού να λέγεται Ζινεντίν Ζιντάν και πάνω απ΄ όλα να έχει πετύχει, όπως έκανε ως προπονητής, είναι να έχει την επιλογή να συνεχίσει όταν το θέλει», πρόσθεσε ο Ντουγκαρί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ