Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου, αλλά με το να τον επινοήσεις. Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας, Νόμπελ 1925

Ο Ντουέιν Τζόνσον αγόρασε την XFL

6 Αυγούστου, 2020

Οι Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson), Ντάνι Γκαρσία (Dany Garcia) και Τζέρι Καρντινάλε (Gerry Cardinale) της RedBird Capital ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να αγοράσουν το XFL.

Η διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του WWE Vince McMahon, οδηγήθηκε προς πτώχευση, αλλά η εξαγορά από τον Τζόνσον, την Καρσία και την RedBird, από τη μητρική εταιρεία XFL Alpha Entertainment (για περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια) ακύρωσε τη διαδικασία.

«Η απόκτηση του XFL με τους ταλαντούχους συνεργάτες μου, είναι μια επένδυση για μένα που έχει βαθιές ρίζες σε δύο πράγματα – το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και την επιθυμία μου να φροντίζω τους θαυμαστές του», δήλωσε ο Τζόνσον (ο οποίος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του WWE και έπαιζε επίσης ποδόσφαιρο για το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι). «Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω φτιάξει με τα δύο χέρια μου, σκοπεύω να εφαρμόσω αυτά τα callouses στο XFL και ανυπομονώ να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό για τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
«Here Comes Everybody», νέο ραδιοφωνικό show από David Byrne

Νέο μηνιαίο, «πολύ συχνά θεματικό» ραδιοφωνικό show στο Sonos Sound System Station εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο ο David Byrne.

Close