Όλη η ανθρωπότητα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που δεν μπορούν να κινηθούν, σε αυτούς που μπορούν να κινηθούν και σε αυτούς που κινούνται. Benjamin Franklin, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας

Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters

23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Ντέιβ Γκρολ δήλωσε ότι θέλει να σταματήσει τις περιοδείες κάθε φορά που επιστρέφει μετά από μεγάλη περίοδο στο δρόμο με τους Foo Fighters.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος της ροκ μοιράστηκε τις σκέψεις του σε συζήτηση τον Μπράιαν Τζόνσον των AC / DC σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για το Sky Arts.

«Αφού είμαι στο δρόμο για 1,5 χρόνο, επιστρέφω στο σπίτι από την περιοδεία και λέω: “ Δεν το κάνω ποτέ ξανά. Αυτό είναι. Αυτή είναι η τελευταία φορά. Ποτέ ξανά. Θα πάρω άδεια για δύο χρόνια”».

«Και όλοι οι φίλοι μου με κοιτάζουν και λένε: “ Δεν υπάρχει περίπτωση”».

Ο Γκρολ παραδέχτηκε ότι οι φίλοι του έχουν πάντα δίκιο και τόνισε ότι συνήθως αισθάνεται την επιθυμία να επιστρέψει στο στούντιο μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

«Μετά από 1,5 μήνα έχω την κιθάρα στα χέρια μου και γράφω τραγούδια και τηλεφωνώ στα παιδιά και λέω: “ Ας κάνουμε έναν ακόμη δίσκο”».

«Κάθε φορά» ανέφερε ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής, πρώην ντράμερ των Nirvana.

Τον περασμένο μήνα, οι Foo Fighters αποκάλυψαν ότι ακύρωσαν την επερχόμενη περιοδεία τους, με την οποία θα γιόρταζαν την 25η επέτειο της ροκ μπάντας.

Στο ντοκιμαντέρ «Brian Johnson Meets Dave Grohl» οι δύο μουσικοί μοιράζονται ιστορίες από τις περιοδείες τους και τη μουσική τους καριέρα με σκηνικό το θρυλικό Studio 606 των Foo Fighters στην Καλιφόρνια.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο Γ. Ατεντοκούμπο στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου

Το περιοδικό TIME παρουσίασε την πλήρη λίστα TIME 100 του 2020, παρουσιάζοντας τις προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο που ασκούν...

Close