Διαλεκτική σκέψη είναι η προσπάθεια να διασπάσουμε τον καταναγκασμό της λογικής με τα δικά της μέσα - Τέοντορ Αντόρνο

Ο Ντ` Αντόνι βοηθός του Νας στους Μπρούκλιν Νετς

30 Οκτωβρίου, 2020

Ο τεχνικός των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας, προσέλαβε τον μέντορα του, Μάικ Ντ` Αντόνι, στη θέση του βοηθού του! Ο οκτώ φορές All-Star διορίστηκε στη θέση του πρώτου προπονητή τον Σεπτέμβριο, μετά το ρεκόρ 35-37 της ομάδας τη σεζόν 2019-20, και την Παρασκευή άρχισε να επιλέγει το επιτελείο του, ενώ είχε προηγηθεί η πρόσληψη του πρώην συμπαίκτη του, Αμάρε Στούντεμαϊρ, ως υπεύθυνο ανάπτυξης παικτών.

Ο Νας υπήρξε υπό τις οδηγίες του Ντ` Αντόνι για αρκετά χρόνια το διάστημα που… ίδρωνε στα παρκέ με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς και των Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ το διάστημα της κοινής θητείας τους είχε αναδειχθεί δύο φορές MVP του ΝΒΑ. 

«Όταν άρχισα να επιλέγω το προσωπικό, ήθελα να συγκροτήσω μια αφοσιωμένη ομάδα που θα συνδεόταν με τους παίκτες και θα τους βοηθούσε να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Με εμπειρία προπόνησης και αγωνιστικής δράσης στο υψηλότερο επίπεδο και έχοντας βαθύ υπόβαθρο στην ανάπτυξη των παικτών, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε βάλει τους κατάλληλους ανθρώπους για να μας οδηγήσουν», ήταν η δήλωση του Νας.