Κάθε επαναστατική εξέλιξη φαίνεται ότι προκαλεί τρεις φάσεις αντιδράσεων: 1) «είναι τελείως αδύνατον», 2) «είναι δυνατό αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε», 3) «το είχα πει εξαρχής ότι ήταν καλή ιδέα» - Άρθουρ Κλαρκ

Ο Νoen Eubanks νέο πρόσωπο του οίκου Celine

16 Δεκεμβρίου, 2019

To γαλλικό brand μόδας, 74 χρόνων Celine, επέλεξε τον 18χρονο Noen Eubanks, αστέρα στη μόλις τριών ετών πλατφόρμα TikTok, που επιτρέπει τη δημιουργία και κοινοποίηση μικρών βίντεο, ως το νέο του πρόσωπο.

  Ο οίκος Celine δημοσίευσε την τελευταία διαφημιστική καμπάνια του στο Instagram χαρακτηρίζοντας τον Eubanks ως “έφηβο είδωλο”.

  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθυντής δημιουργικού του οίκου, Hedi Slimane, φωτογράφησε τον Eubanks, με δερμάτινο μπουφάν και crop top.

  O Eubanks έχει 7,5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Ο αριθμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς νωρίτερα φέτος δήλωσε σε συνέντευξή του εντάχθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το 2018.

Read previous post:
Ι. Βρούτσης για e-ΕΦΚΑ: Λύνουμε τα προβλήματα για 487.000 οικογένειες αγροτών

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ξεκινά από σήμερα την τελική εφαρμογή των δράσεων για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της δυσχερούς...

Close