Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

Ο ΝΟΒ πήρε από τον Ολυμπιακό τον Α. Χαλυβόπουλο

27 Σεπτεμβρίου, 2020

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης απέκτησε η Βουλιαγμένη, και μάλιστα από τον Ολυμπιακό. Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν σήμερα (27/9) την ένταξη στην ομάδα του Αριστερίδη Χαλυβόπουλου, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 18χρονος περιφερειακός έχει ήδη στην κατοχή του τρία χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις με τις «μικρές» εθνικές ομάδες (Παγκόσμιο εφήβων 2018 στο Σομπατέλι, Ευρωπαϊκό Νέων ανδρών 2018 στο Μινσκ, Παγκόσμιο Νέων ανδρών 2019 στο Κουβέιτ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είχε σταθερή παρουσία με τους «ερυθρόλευκους» στο ελληνικό πρωτάθλημα, με 29 γκολ σε 47 συμμετοχές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. Η ομάδα φέτος έχει υψηλούς στόχους και ελπίζω να τους πετύχουμε μέσα από μια υγιή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκάστοτε προπονητές και συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Χαλυβόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Συνελήφθη και κρατείται χωρίς εγγύηση ο Μπίσλι

Ο Μαλίκ Μπίσλι συνελήφθη το Σάββατο (26/9) και κρατείται χωρίς εγγύηση για κακούργημα, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της Μινεάπολης.

Close